Αντίσταση ηλιακού θερμοσίφωνα, αντικατάσταση

Αν ανοίγετε το ρεύμα στον ηλιακό θερμοσίφωνα και το νερό δεν ζεσταίνει καθόλου ή πέφτει η ασφάλεια/ρελέ στον πίνακα, τότε αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις ηλεκτρικές συνδέσεις, το πιθανότερο είναι πως η αντίσταση είναι κατεστραμμένη και χρειάζεται αντικατάσταση.

Αν καθώς ο ηλιακός θερμοσίφωνας λειτουργεί με το ηλεκτρικό ρεύμα, παρατηρήσετε ότι αργεί πολύ να ζεστάνει το νερό,  τότε πάλι έχει πρόβλημα η αντίσταση του ηλιακού θερμοσίφωνα. Η αντίσταση με την πάροδο του χρόνου συσσωρεύει άλατα και αυτό δεν μπορούμε να το αποφύγουμε. Ανάλογα με την περιεκτικότητα σε άλατα του νερού της περιοχής, πρέπει να γίνεται κάθε 1-2 χρόνια συντήρηση του ηλιακού θερμοσίφωνα και καθαρισμός της αντίστασης και των υπόλοιπων μερών του ηλιακού θερμοσίφωνα από τα άλατα. Έτσι παρατείνετε την ζωή και της αντίστασης και όλου του συστήματος του ηλιακού θερμοσίφωνα.

Μια αντίσταση ηλιακού θερμοσίφωνα που είναι παλιά και δεν έχει καθαριστεί για πολύ καιρό, καλό είναι να αντικαθίσταται με καινούρια, γιατί η διάβρωση είναι μη αναστρέψιμη.

Το κόστος αντικατάστασης της αντίστασης του ηλιακού θερμοσίφωνα, μαζί με τα υλικά είναι:

  • Αντίσταση ηλιακού θερμοσίφωνα διπλής ενέργειας: 50 ευρώ + ΦΠΑ
  • Αντίσταση ηλιακού θερμοσίφωνα τριπλής ενέργειας: 60 ευρώ + ΦΠΑ

Δεκτές και οι πληρωμές με χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 698-798-6156

στείλτε μας μήνυμα στο Facebook ή

στείλτε μας email,

για να κλείσετε ραντεβού και να έρθουμε στον χώρο σας. Η διάγνωση της βλάβης γίνεται δωρεάν και προχωράμε στην επισκευή της, μόνο εφόσον συμφωνήσει ο πελάτης.